Што ги очекува македонските лекари во Германија? | Панорама | DW | 17.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Што ги очекува македонските лекари во Германија?

Сѐ поголем број лекари од Балкан, меѓу нив и од Македонија, ги напушта своите земји заради работа во странство. За медицинските стручњаци од ЈИЕ, тоа претставува шанса. Но, што ги очекува во Германија? #DE_facto:

Гледај видео 02:46

Што ги очекува македонските лекари во Германија?

  

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама