Смената на власта ја одбележа политичка Македонија во 2006 | Северна Македонија | DW | 02.01.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Северна Македонија

Смената на власта ја одбележа политичка Македонија во 2006

Преглед на најзначајните политички случувања во Македонија во 2006 година.

Собранието доби нови пратеници

Собранието доби нови пратеници

2006 беше возбудлива година на внатрешно - политички план во Македонија. Тоа е сосема нормално во година на избори кога доаѓа и до промена на власта.
Реклама