Нови пасоши во Германија | Вести | DW | 08.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Вести

Нови пасоши во Германија

*

Германскиот Бундесрат го усвои законот за нови пасоши. Во иднина покрај дигиталната фотографија во пасошите на германските граѓани ќе има и отпечаток од прст во електронска форма. Новиот закон стапува на сила на 1 ноември.