На пат тргнаа 48 милиони Американци | Панорама | DW | 24.11.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

На пат тргнаа 48 милиони Американци

Празникот Ден на благодарноста вообичаено е период кога милиони Американци тргнуваат на пат: кај роднини, пријатели или на одмор. Годинава е рекордна, а снимките од Лос Анџелес покажуваат како тоа изгледа во пракса.

Празникот Ден на благодарноста вообичаено е период кога милиони Американци тргнуваат на пат: кај роднини, пријатели или на одмор. Годинава е рекордна, а снимките од Лос Анџелес покажуваат како тоа изгледа во пракса.

Гледај видео 01:16

На пат тргнаа 48 милиони Американци

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама