Колку заработуваат менаџерите во Германија? | Економија | DW | 22.09.2005
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Колку заработуваат менаџерите во Германија?

Прашањето за приходите секогаш предизвикува жешки дискусии во Германија.

default

Германските граѓани не сакаат да зборуваат ниту да ги прашуваат за нивната заработувачка. Менаџерите исто така. Токму приходите на раководствата на комапниите привлекуваат големо внимание во јавноста и предизвикуваат жешки дискусии.

Германската комапнија „ Дојче Пост„ влегува во битка за освојување на светскиот пазар на логистика.