Има ли надеж за македонската железница? | Македонија | DW | 12.08.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Има ли надеж за македонската железница?

Возовите во Македонија ги загубија патниците. Македонски железници со намалување на возовите во патничкиот сообраќај најавуваат подобрена услуга.

default

Железничката станица во Скопје

Каква е ситуацијата во железницата?

Реклама