Еленовски „Политичкиот дијалог клуч за НАТО„ | Вести | DW | 26.03.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Еленовски „Политичкиот дијалог клуч за НАТО„

Министерот за одбрана на Македонија Лазар Еленовски смета дека политичкиот дијалог е клучен елемент за членство на земјата во НАТО. Според него политичките фактори во земјата мора да најдат компромис. Еленовски смета дека ДУИ мора да се врати во Парламентот и да ја преземе својата обврска.