1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW
6 фотографии
Рина Голденберг
https://www.dw.com/mk/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%80-%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BB/g-57673410

Овие политичари ќе бидат водечките гласноговорници на своите партии за време на кампањата и ќе играат важна улога и во иднина. Доколку нивните партии влезат во владата, тие со сигурност ќе добијат и министерски функции.

Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Димитар Ковачевски македонското Собрание

Огнени кочии

Mazedonien Ljupco Popovski
Љупчо Поповски
Прескокни го блокот Повеќе теми

Повеќе теми

Врати се на почетната страница