Борба против монополите во Македонија | Северна Македонија | DW | 16.05.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Северна Македонија

Борба против монополите во Македонија

Тим германски експерти престојува во Македонија како поддршка за тамошните институции во настојувањата да се разбијат монополските позиции во стопанството. Нивната работа се финансира од европски фондови.

Центарот на Скопје

Центарот на Скопје

Реклама