Австриски Мобилком-трет оператор во Македонија | Северна Македонија | DW | 05.02.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Северна Македонија

Австриски Мобилком-трет оператор во Македонија

Во Македонија се засилува конкуренцијата на пазарот на мобилната телефонија.Австрискиот Мибилком стана трет мобилен оператор во земјата,тој понудил значително поповолни услови од постојните два оператори

default

Реклама