1. Перейти до змісту
  2. Перейти до головного меню
  3. Перейти до інших проєктів DW

26 вересня 2016 р.

Онлайн-портал DW.COM/ukrainian пропонує новини та різні аналітичні матеріали. Для отримання інформації з порталу безпосередньо на робочий стіл Вашого комп’ютеру існують два шляхи.

https://p.dw.com/p/D9Nb
DW.DE через RSS
DW.DE через RSSФото: picture-alliance/chromorange

RSS – це спеціальний формат, який пропонує огляд новин та анонси статей у легкому для читання, автоматичному форматі. Інформацію можна отримувати за допомогою спеціальної програми доступу до RSS (RSS reader) або іншої програми, яку Вам треба буде встановити на комп’ютер.

DW.COM/ukrainian через RSS

DW.COM/ukrainian пропонує наступні можливості використання RSS. Для доступу скопіюйте наступні адреси в програму, за допомогою якої Ви маєте доступ до RSS:

Адреса української сторінки онлайн-порталу DW.COM:

http://rss.dw.com/rdf/rss-ukr-all

Існує велика кількість інших можливостей використання RSS для отримання інформації з Інтернету в зручному для Вас вигляді. Ось деякі з них:

Програми для Windows:

o Feed Demon RSS Reader (trial version)

o SharpReader RSS Aggregator (free of charge)

Програми для Mac OS X:

o NetNewsWire (trial version)

o Slashdock (free of charge)

Програми для Linux, Mac OS X, Mac 9 and Windows:

o AmphetaDesk (free of charge)

За наступною адресою можна завантажити програму доступу до RSS:

o Bloglines.com (free of charge)

Зверніть увагу на те, що ми не можемо Вам надати індивідуальної технічної підтримки щодо інсталяції та використання програм RSS. Проте, більшість розробників надають технічну підтримку стосовно використання їхніх програм. DW не гарантує постійної доступності RSS-каналів. Користувачі не мають права архівувати отриману інформацію.