1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Работа за лица со инвалидитет

Алем Бајрамовиќ | Андреј Скокиќ
14 октомври 2021

Армин Зец е еден од среќниците кои имаат работа во Босна и Херцеговина, наспроти својот инвалидитет. Погледнете ја неговата приказна која ја донесуваат Алем Бајрамовиќ и Андреј Скокиќ од #dw_BalkanBooster

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%81%D0%BE-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/video-59496582
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Димитар Ковачевски македонското Собрание

Огнени кочии

Mazedonien Ljupco Popovski
Љупчо Поповски
Прескокни го блокот Повеќе теми

Повеќе теми

Врати се на почетната страница