1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Креативноста се исплати

Нусрах Хаџиќ | Денис Тахири
9 септември 2021

Амна Бегиќ е девојка од Хаџиќи, која со помош на својата креативност успеала да почувствува здив на финансиска независност. Погледнете ја нејзината приказна. #dw_BalkanBooster

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%BD%D1%83%D1%81%D1%80%D0%B0%D1%85-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD/video-59133088
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Конечно шини на Коридорот 8?

Пругата наречена „желба“ ќе влезе во графата - изградба

Прескокни го блокот Повеќе теми

Повеќе теми

Врати се на почетната страница