#dw_BalkanBooster: „Можеби Косово за илјада години пак ќе биде наше“ | Сите содржини | DW | 15.11.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_BalkanBooster: „Можеби Косово за илјада години пак ќе биде наше“

Колку граѓаните се заинтересирани за преговорите помеѓу Србија и Косово? Од разговорите со жителите на Шабац, кои ги сними нашиот #dw_BalkanBooster тандем, се чини - не многу. Младите главно не следат што се случува, постарите пак сметаат дека сѐ е готово...

Гледај видео 01:36

Прочитај го и ова