1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Младите сакаат да си заминат од Албанија

24 ноември 2018

79 проценти од младите во Албанија сакат да ја напуштат земјата. Нашиот #dw_BalkanBooster тим во Тирана истражува зошто...

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%BE%D0%B4-%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0/video-46405814
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Бугарија парламент

Што да очекува Македонија од изборите во Бугарија?

Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница