1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Како да им се помогне на уличните кучиња и мачки?

Алем Бајрамовиќ | Андреј Скокиќ
20 октомври 2021

Улиците на босанските градови се полни со улични кучиња. Енис Османовиќ смета дека проблемот може да се реши! Тој има вдомено веќе 200!

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8/video-59562160
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Влада Северна Македонија

Пламенот на „Огнената група“ опасен и за владиниот кабинет

Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница