1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW
Историја

#dw_BalkanBooster: За идентитетот

Емилија Петреска | Кејди Демнери
21 септември 2020

Теми досега нераскажани, предели прекрасни, традиции до денес зачувани - дружбата со нашиот нов #dw_BalkanBooster тандем ќе биде возбудлива. Оваа недела ќе ги следите идентитетските приказни на Емилиja Петреска од Скопје и Кејди Демнери од Тирана. Запознајте ги!

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%82/video-55000620
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Зградата на владата на Република Северна Македонија

Инаетот како главен енергенс

Mazedonien DW-Korrespondentin aus Skopje, Katerina Blazevska
Катерина Блажевска
Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница