1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

#dw_BalkanBooster: Вино од автохтоно албанско грозје

Нусрах Хаџиќ | Денис Тахири
9 ноември 2021

Албанија произведува вино кое е 100% албанско, бидејќи се произведува од автохтоно грозје, кое гарантира навистина посебен вкус. Сето тоа благодарение на стакленик, каде што растенијата се тестираат за вируси. #dw_BalkanBooster

https://www.dw.com/mk/dwbalkanbooster-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%B4-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%85%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE-%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%98%D0%B5/video-59771510
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Влада Северна Македонија

Пламенот на „Огнената група“ опасен и за владиниот кабинет

Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница