10 необични, а за Германците нормални пијалоци | Сите содржини | DW | 19.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

10 необични, а за Германците нормални пијалоци

Кога за пијалокот нема соодветен збор во другите јазици, можеби и не е толку вообичаен како што мислат Германците. Ви претставуваме десет такви пијалоци, за кои Германците мислат дека се сосема нормални.

Прочитај го и ова