Ѕвезди на ЕУРО 2016 | Сите содржини | DW | 09.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Ѕвезди на ЕУРО 2016

Некои играчи се развиваат во ѕвезди дури за време на некој голем турнир, како што е и ЕП – ЕУРО. Други веќе претходно се вбројуваат во апсолутниот врв. Но, за сите заедно ЕУРО во Франција ќе биде голема фудбалска бина.