Хари нема да замине во Ирак | Вести | DW | 17.05.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Хари нема да замине во Ирак

Британското министерство за одбрана потврди дека принцот Хари нема да замине на отслужување на воениот рок во Ирак. Висок претставник на британската армија изјави дека одлуката е донесена по серијата сериозни закани по животот на принцот Хари.