Фотографија на денот: „Урбан“ рибар | Панорама | DW | 21.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: „Урбан“ рибар

Хоби, пасија, бегство од градската хектика? Можеби од сѐ понешто - на оваа #ФотографијаНаДенот еден човек лови риби во реката Мајна, во Франкфурт, во вечерните часови.

   

Реклама