Фотографија на денот: Замрзнат водопад | Панорама | DW | 07.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Замрзнат водопад

На водопадот во Лангенфелд висат метри долги мразулци, топејќи се. Со пад на водата од околу 15 метри, водопадот во Лангенфелд е највисокиот природен водопад во германската покраина Долна Саксонија.

Во западна Германија деновиве владеат пролетни температури, додека источниот дел уште е окован од зимата. На #ФотографијаНаДенот: на водопадот во Лангенфелд висат метри долги мразулци, топејќи се. Со пад на водата од околу 15 метри, водопадот во Лангенфелд е највисокиот природен водопад во германската покраина Долна Саксонија.