Фотографија на денот: Дедо Мраз со моторен параглајдер | Панорама | DW | 13.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Дедо Мраз со моторен параглајдер

Со трицикл и моторен параглајдер, а напред прицврстена фигура на ирвас, човек облечен во костум на Дедо Мраз лета во близина на Зиверсдорф, во германската покраина Бранденбург.

Со трицикл и моторен параглајдер, а напред прицврстена фигура на ирвас, човек облечен во костум на Дедо Мраз лета во близина на Зиверсдорф, во германската покраина Бранденбург - #ФотографијаНаДенот.

 

Реклама