Се поголем број смртни казни во Иран | Вести | DW | 05.09.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Се поголем број смртни казни во Иран

*

Во Иран се извршени 21 смртна казна,само во една провинција се ликвидирани 17 трговци со дрога.Бројот егзекуции значително се зголемува.ЕУ и организациите за човекови права во повеќе наврати изразија сериозна загриженост.