Ретки студиски правци во Германија | Информации и анализи за Германија | DW | 05.07.2011
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Германија

Ретки студиски правци во Германија

Има факултети, кои може да се студираат само во Германија. Некои предмети се застапени само на одреден универзитет во еден град. Има и студиски правци наменети само за студенти од странство. Спектарот на понуди е широк. Ви претставуваме неколку ретки студиски правци во Германија, како од општествените, така и од природните науки.

DW.COM