1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW
Медиуми

Политичка контрола и притисок врз медиумите на Балканот

Аделхајд Фајлке | Аида Софиќ-Салихбеговиќ
20 септември 2018

Проблемот на новинарството на Западниот Балкан денес не е недостиг на легислатива, туку нејзиното применување, заклучено е на дводневната конференција „Денови на медиумите ЕУ-Западен Балкан“ која се одржа во Скопје.

https://www.dw.com/mk/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA-%D0%B2%D1%80%D0%B7-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%82/video-45571271
Feilcke Adelheid Kommentarbild App
Аделхајд Фајлке Раководител на Програмата за Европа
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Fußball EURO 2020 | Ukraine vs. Nord-Mazedonien

Борисов: Соседите не ги разбираат европските вредности

Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница