Политичка контрола и притисок врз медиумите на Балканот | Македонија | DW | 19.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Политичка контрола и притисок врз медиумите на Балканот

Проблемот на новинарството на Западниот Балкан денес не е недостиг на легислатива, туку нејзиното применување, заклучено е на дводневната конференција „Денови на медиумите ЕУ-Западен Балкан“ која се одржа во Скопје.

Каква е ситуацијата во Босна и Херцеговина, Србија, Албанија и Македонија? 

Гледај видео 04:11
Now live
04:11 минути

Политичка контрола и притисок врз медиумите на Балканот

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама