Мојот татко нацист | Панорама | DW | 04.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Мојот татко нацист

Никлас Франк е син на еден од најозогласените нацисти во хитлерова Германија, Ханс Франк. Неговиот татко бил одговорен за смртта на милиони луѓе. Неговата насмевка го прогонува до ден-денешен. Ова е неговата приказна

Како да се справите со минатото на вашето семејство и на вашиот татко кој бил воен злосторник? Одговорот на ова прашање со децении го бара Никлас Франк- син на еден од најозогласените нацисти во хитлерова Германија. Ова е неговата приказна: 

Гледај видео 03:27

Мојот татко нацист

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама