Конгрес на либералите во Штутгарт | Вести | DW | 16.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Конгрес на либералите во Штутгарт

*

Денеска во Штутгарт продолжуваат партискиот конгрес на либералите. По вчерашниот реизбор на шефот на партијата Гидо Вестервеле денеска се бираат и членовите на управниот одбор. Делегатите дебатираат за политиката за култура, социјалните системи и данокот за наследство.