Колку ќе поевтинат германските дизели? | Економија | DW | 10.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Колку ќе поевтинат германските дизели?

Загадувачи на околината или технологија на иднината? Во Германија се води жестока дискусија околу дизел-автомобилите. Побарувачката за вакви возила опаѓа. Ќе паднат ли и цените и колку?

Дизел-автомобилите и нивната иднина се тема која не пресушува, особено по скандалите со издувни гасови . Дали дизелите се навистина отпишани?

Гледај видео 02:29

#DE_facto: Колку ќе поевтинат германските дизели?

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама