Десет најлуди хотели во Германија | Сите содржини | DW | 08.10.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Десет најлуди хотели во Германија

Сакате ли да поминете ноќ во затвор? Или во хобитска колиба? Во Германија има хотели кои нудат малку повеќе од обично ноќевање со појадок. Ви претставуваме десет најлуди хотели од Алпите до Балтичко Море.

Сакате ли да поминете ноќ во затвор? Или во хобитска колиба? Во Германија има хотели кои нудат малку повеќе од обично ноќевање со појадок. Ви претставуваме десет најлуди хотели од Алпите до Балтичко Море.