Германија од воздух | Панорама | DW | 07.09.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Германија од воздух

Нова димензија на Германија со видеа снимени од дрон! Од денеска, секој ден на нашата страница и на социјалните мрежи Ви нудиме нов поглед на најубавите предели во земјата со нашиот #ДневенДрон

#ДневенДрон е нов поглед врз Германија од птичја перспектива. Посетете ја нашата интернет-страница или нашите профили на социјалните медиуми за нова авантура секој ден.
Ве очекуваат најубавите германски градови, споменици, реки, езера, замоци и паркови.

Приказната ја започнуваме со прелет над каналот Кил кој ги поврзува реката Елба и Балтичкото море на северот на Германија.

Гледај видео 00:49
Now live
00:49 минути

#ДневенДрон: Каналот Кил

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама