Германија - земја на пивото | Сите содржини | DW | 02.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Германија - земја на пивото

500 години стариот Указ за чистота на пивото е гаранција за висок квалитет. Но, за пасионираните консументи, одамна е важен и специфичниот вкус на пивото, кое го има во импресивен број видови во Германија - дури 5.500.

Прочитај го и ова