...politikani dhe boksieri ukrainas Vitali Klitschko: | Fakte mbi Gjermaninë | DW | 02.04.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Fakte mbi Gjermaninë

...politikani dhe boksieri ukrainas Vitali Klitschko:

“Deutsche Welle është shembull i kompetencës, objektivitetit dhe profesionalizmit. Sot, vendi ynë nuk po përjeton kohë të mira."

"Proceset demokratike po çmontohen, perspektiva europiane është bllokuar dhe censura është kthyer sërish. Më shumë se kurrë ne kemi nevojë sot për mediat e pavarura, që u thonë njerëzve të vërtetën. Deutsche Welle është njëra prej këtyre mediumeve.“