FOKUS | DW
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Andrey Raychev Soziologe aus Bulgarien (BGNES)

Europa ime: Polarizohu!

Albert Rohan (Getty Images/AFP/V. Petrova)

Rohan: Kosovarët janë tani vetë përgjegjës për fatin e tyre

Bildkombo Alexis Tsipras und Zoran Zaev (picture-alliance/abaca/R. De Luca//AP Photo/B. Grdanoski)

Maqedoni: Negociatat për emrin në fazë të re

München MSC 2018 | Außenminister Sigmar Gabriel (picture-alliance/dpa/S. Hoppe)

Konferenca e Sigurisë në Mynih: Re rreziku në botë

Kosovo - 10 jähriges Unabhänhigkeitsjubiläum (DW/B. Shehu)

Kosova 10 vjet e pavarur: Jo shumё pёr tё festuar

Norbert Lammert im serbischen Parlament in Belgrad (Dom Narodne skupštine)

Serbia vazhdon të bllokojë Kosovën

Syrien Menschen in Raqqa (Filip Warwick)

Koment: Amerikanët kundër rusëve në Siri - a kërcënon luftë?

Shiko videon 01:05

Video të tjera

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

Shiko videon 26:38

Europa në fokus - Histori personale nga jeta e njerëzve në Europë  

Shiko videon 02:59