1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Deniz Yücel (picture-alliance/Eventpress)

Gabriel: Kohë të vështira në marrëdhëniet gjermano-turke

USA Los Angeles Oscars 89. Academy Awards (Reuters/L. Nicholson)

Gabim skandaloz në ndarjen e çmimeve Oskar

Libyen Flüchtlinge in Misrata (Ricardo García Vilanova/Photographic Social Vision)

Frontex-i kritikon operacionet e shpëtimit në Detin Mesdhe

Deutschland Berlin Brand in Flüchtlingsunterkunft (picture-alliance/dpa/J. Carstensen)

Gjermani: Mbi 3500 sulme ndaj azilkërkuesve

Grenze Mexiko USA Grenzzaun Mauer Zaun Menschen Symbolbild (Getty Images/J.Sullivan )

SHBA: Konkurs për projektide për murin kufitar me Meksikën

Donald Trump Conservative Political Action Conference CPAC (picture alliance/AP Photo/A.Brandon)

Sa pushtet ka Donald Trumpi si President i SHBA-së?

Serbien Zug mit der Aufschrift Kosovo ist serbisch im Bahnhof von Belgrad (picture-alliance/AP Photo/D. Vojinovic)

Koment: Luftë verbale në Ballkan

Autor Catalin Dorian Florescu (M. Walker)

Europa ime: Mobilizim populist

Shiko videon 03:59
Shiko videon 06:15

Video të tjera

Bota që ndryshon dhe azilkërkuesit e refuzuar në Gjermani

Europa në fokus - Histori personale nga jeta e njerëzve në Europë

Dëbimi i azilkërkuesve të refuzuar dhe rreziku nga sulmet terroriste në karnavale

Promo Europa në Fokus