1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Picture-Teaser Arbeiten in Deutschland

Tregu i punës në Gjermani

Gjermania

Kushtet e punësimit në Gjermani

Gjermanisë, siç tregojnë studime të shumta, në të ardhmen do t’i mungojnë specialistët në profesione të ndryshme. Që tani ka nevojë për kujdestarë për të moshuarit dhe ekspertë kompjuterësh. Në mesin e vitit 2012 u modernizua ligji i migracionit në Gjermani me futjen e të ashtuquajturave karta blu, gjë që u jep mundësi të diplomuarave në fakultete në vende, që nuk janë anëtare të BE të marrin kontrata pune.