1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Diva e fundit - Sofia Loren

Sytё me bisht dhe format e spikatura e bёnё tё njohur nё mbarё botёn, temperamenti i saj u mёsoi regjisorёve ta respektojnё. Sofia Loren edhte sot mbetet simboli i bukurisё italiane. Mё 20 shtator ajo mbush 80 vjeҫ.