1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Zgjedhje Kosovë

Kandidatët nuk duhet të kenë të kaluar kriminale dhe duhet të luftojnë korrupsionin dhe krimin e organizuar. Kosova ka nevojë për sundimin e ligjit.

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, që do të mbahen më 6 tetor cilësohen nga analistët si shumë të rëndësishme, dhe qeveria e re pritet të përballet me shumë sfida, mes të tjerash edhe me dialogun me Serbinë për normalizimin e marrëdhënieve.