Websoap e DW-së për ata që mësojnë gjermanishten | Kurs i gjermanishtes | DW | 17.11.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Kurs i gjermanishtes

Websoap e DW-së për ata që mësojnë gjermanishten

"Jojo sucht das Glück" është një Websoap për ata që mësojnë gjermanishten. Çdo javë gjeni këtu një seri të re mbi dashurinë dhe miqësitë – shoqëruar me fletore pune dhe ushtrime interaktive.

Jojo në kërkim të fatit

WWW Linke