Video-Thema | Mësoj gjermanisht | Podcasting & Feeds | DW | 16.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Video-Thema | Mësoj gjermanisht

Ushtrojeni të kuptuarit në dëgjim me temën e materialit në video: këtu gjeni rregullisht material autentik dhe aktual në video nga oferta e DW-TV.

Video-Thema

Video-Thema

Shfrytëzojini ofertat tona në audio për orën e mësimit ose në udhëtim, për të mësuar si autodidakt. Abonohuni këtu për të gjitha pjesët e Video-Thema!

DW.COM

WWW Linke