Universitetet elitare | Studimi në Gjermani | DW | 26.01.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Reklamë

Studimi në Gjermani

Universitetet elitare

Mbështetja e punës kërkimore në nivelin më të lartë dhe rritja e aftësisë konkurruese të universiteteve: ishte ky objektivi i studiuesve dhe politikanëve gjermanë kur vendosën në 2006 iniciimin e nismës së ekselencës.

Mbështetja e punës kërkimore në nivelin më të lartë dhe rritja e aftësisë konkurruese të universiteteve: ishte ky objektivi i studiuesve dhe politikanëve gjermanë kur vendosën në 2006 iniciimin e nismës së ekselencës për zgjedhjen e universiteteve elitare. Në 2012 juria përzgjodhi 11 universitete ekselence, të cilët deri në 2017 do të marrin mbështetje të veçantë financiare.

DW.COM