“Tunde moj shaminë” - Saz′iso nga Përmeti dhe Korça | Ballina | DW | 23.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

“Tunde moj shaminë” - Saz'iso nga Përmeti dhe Korça

Nga pasioni dhe vlerësimi për muzikën tradicionale shqiptare lindi një miqësi, një ide e një porjekt për ta bërë të njohur edhe në botë muzikën e sazeve të Përmetit dhe Korçës. "Unë e pëlqeva herën e parë kur e dëgjova. Por duke qenë në studio dhe duke e ridëgjuar, duke e miksuar, kuptova thellësinë e saj", thotë Joe Boyd njëri nga producentët e grupit me Andrea Goertler, Edit Pula.

Shiko videon 06:46