1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Tryeza e doalogut

SHBA dëshiron njohje të ndërsjelltë Kosovë - Serbi.

Normalizimi i marrëdhënieve Beograd-Prishtinë do ta transformonte tërë Ballkanin dhe do të hapte rrugën evropiane për Serbinë dhe Kosovën.