Trumpi: Populist, Sipërmarrës, President | Të gjitha përmbajtjet | DW | 09.11.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Bota

Trumpi: Populist, Sipërmarrës, President

Ai është sipërmarrës pasurish të paluajtshme, autor bestseller, yll televiziv - dhe së shpejti Presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.