Trashëgimia e kulturës botërore | Të gjitha përmbajtjet | DW | 26.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Trashëgimia e kulturës botërore

Dy qytete europiane pjesë e Trashëgimisë Kulturore Botërore janë në listën e UNESCO-s për objektet e rrezikuara. Arsyet: dëmtimi, mungesa e fondeve, katastorfat natyrore dhe urbanizimi në rritje.