Top-Thema mit Vokabeln | Mësoj gjermanisht | Podcasting & Feeds | DW | 16.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Top-Thema mit Vokabeln | Mësoj gjermanisht

Mësoni gjermanisht duke ruajtur lidhjen me realitetin: informacione aktuale të Deutsche Welle-s, të kuptueshme lehtë dhe me fjalorth.

Top-Thema mit Vokabeln

Top-Thema mit Vokabeln

Shfrytëzojini ofertat tona në audio për orën e mësimit ose në udhëtim, për të mësuar si autodidakt. Abonohuni këtu për të gjitha pjesët e Top-Thema-s!

DW.COM

WWW Linke