Terrori dhe vrasja e njerëzve të pafajshëm në Hanau nga një ekstremist djathtist | FOKUS | DW | 21.02.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Terrori dhe vrasja e njerëzve të pafajshëm në Hanau nga një ekstremist djathtist

Shiko videon 11:18