Teodora dhe Albani në kërkim të zgjidhjeve për problemet që shkaktohen nga termocentrali Kosotlc B | FOKUS | DW | 04.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Teodora dhe Albani në kërkim të zgjidhjeve për problemet që shkaktohen nga termocentrali Kosotlc B

Dyshja e #DW_BalkanBooster bisedoi me përfaqësuesit e komunitetit lokal në Drmno dhe me expertë nga Instituti për Rinovim Mjedisor.

Shiko videon 02:12